Več zadetkov ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

TELEFON

+386 51 802 678

EMAIL

info@econic.si

Električno kolo Bad Bike “BIG BAD”

BIG BAD – večji brat kultnega modela BAD z 24″ kolesi. Opremljen je s kakovostnimi komponentami priznanih svetovnih proizvajalcev –  prednjimi in zadnjimi hidravličnimi disk zavorami Tektro Auriga, motorjem 8 FUN-Befang 250W, baterijo 36V, 13Ah s Samsung certificiranimi celicami, ki omogoča doseg do 60 km, menjalnikom Shimano s sedmimi prestavami, 24″ kolesi s 4″ debelimi pnevmatikami, Nokee displayem, Wellgo pedali.

Pri vožnji lahko izbirate med petimi nivoji električne pomoči, kar upravljate preko LCD zaslona. LCD zaslon ima USB priklop in prikazuje tudi: hitrost vožnje, skupne kilometre, kilometre posamezne poti, nivo napolnjenosti baterije, kontrolo LED luči. Električno kolo BIG BAD ima tudi funkcijo mehkega zagona motorja, t.i. “soft start – pomoč elektro motorja pri speljevanju.

Okvir je iz aluminija, kar pripomore k majhni teži kolesa, zato je primeren tudi za prenašanje ter prevažanje v avtomobilu (zložen).

Big Bad je – v nasprotju z večino električnih koles na trgu – izdelan v EU. Zaradi odlične kakovosti  proizvajalec nudi dolge garancijske roke: kar 7 let na okvir, 2 leti na baterijo in mehanske komponente in 1 leto na elektronske komponente.

Na voljo je v 4 standardnih barvah: mat črna, biserno bela, srebrno/črna in vojaško zelena. Po naročilu in z daljšim rokom dobave, je možna tudi pink ali fluo zelena barva.

Big Bad je močan, zabaven, igriv in zmogljiv… ter pripravljen na avanture z vami. Ste pripravljeni tudi vi?

BREZPLAČNA DOSTAVA!

OGLED IN PREIZKUS MOŽEN PRI NAS V LJUBLJANI

2.096,00

Informativni izračun obrokov
24 obrokov
x

Max. hitrost

25 km/h

Avtonomija

60 km

Moč motorja

250 W

Velikost koles

24" x 4"

Čas polnjenja

4-6 ur

Dodatne informacije

barva

črna mat, perla bela, zelena mat, zelena fluo, srebrna, pink

okvir

aluminij 6061

teža z baterijo

26 kg

pnevmatike

24" X 4"

motor

250 W

baterija

36V, 13Ah, Samsung

čas polnjenja

4-6 ur

doseg

do 60 km

max obremenitev

115 kg

zavore

Tektro Auriga hidravlične

prestave

Shimano 7