Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

TELEFON

+386 51 802 678

EMAIL

info@econic.si

Električno kolo Bad Bike “BIG BAD”

BIG BAD – večji brat kultnega modela BAD z 24″ kolesi. Opremljen je s kakovostnimi komponentami priznanih svetovnih proizvajalcev –  prednjimi in zadnjimi hidravličnimi disk zavorami Tektro Auriga, motorjem 8 FUN-Befang 250W, baterijo 36V, 13Ah s Samsung certificiranimi celicami, ki omogoča doseg do 60 km, menjalnikom Shimano s sedmimi prestavami, 24″ kolesi s 4″ debelimi pnevmatikami, Nokee displayem, Wellgo pedali., prednjem Suntour vzmetenjem.

Pri vožnji lahko izbirate med petimi nivoji električne pomoči, kar upravljate preko LCD zaslona. LCD zaslon ima USB priklop in prikazuje tudi: hitrost vožnje, skupne kilometre, kilometre posamezne poti, nivo napolnjenosti baterije, kontrolo LED luči. Električno kolo BIG BAD ima tudi funkcijo mehkega zagona motorja, t.i. “soft start – pomoč elektro motorja pri speljevanju.

Okvir je iz aluminija, kar pripomore k majhni teži kolesa, zato je primeren tudi za prenašanje ter prevažanje v avtomobilu (zložen).

Big Bad je – v nasprotju z večino električnih koles na trgu – izdelan v EU. Zaradi odlične kakovosti  proizvajalec nudi dolge garancijske roke: kar 7 let na okvir, 2 leti na baterijo in mehanske komponente in 1 leto na elektronske komponente.

Na voljo je v 4 standardnih barvah: mat črna, biserno bela, srebrno/črna in vojaško zelena. Po naročilu in z daljšim rokom dobave, je možna tudi pink ali fluo zelena barva.

Big Bad je močan, zabaven, igriv in zmogljiv… ter pripravljen na avanture z vami. Ste pripravljeni tudi vi?

BREZPLAČNA DOSTAVA!

DOBAVNI ROK: 3 – 6 del.dni

2.096,00

Max. hitrost

25 km/h

Avtonomija

60 km

Moč motorja

250 W

Velikost koles

24" x 4"

Čas polnjenja

4-6 ur

Dodatne informacije

barva

črna mat, perla bela, zelena mat, zelena fluo, srebrna, pink

okvir

aluminij 6061

teža z baterijo

26 kg

pnevmatike

24" X 4"

motor

250 W

baterija

36V, 13Ah, Samsung

čas polnjenja

4-6 ur

doseg

do 60 km

max obremenitev

115 kg

zavore

Tektro Auriga hidravlične

prestave

Shimano 7

2.096,00