Več zadetkov ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

TELEFON

+386 51 802 678

EMAIL

info@econic.si

Električno kolo Bad Bike “BEACH FAT”

Trendovsko električno kolo BEACH FAT z debelimi pnevmatikamo predstavlja eleganco, udobje in hkrati moč. S svojo obliko sledi legendarnim ameriškim cruiserjem, odlikuje pa ga atraktivna oblika in izredno udobje pri vožnji. Opremljen je s kakovostnimi komponentami priznanih svetovnih proizvajalcev –  prednjimi in zadnjimi hidravličnimi disk zavorami Tektro Auriga, motorjem 8 FUN SWX02 250W, baterijo 36V, 13Ah s Samsung certificiranimi celicami, ki omogoča doseg do 60 km, menjalnikom Shimano s sedmimi prestavami, 26″x4″ kolesi, Nokee displayem, Wellgo pedali in prednjem Suntour vzmetenjem.

Pri vožnji lahko izbirate med petimi nivoji električne pomoči, kar upravljate preko LCD zaslona. LCD zaslon ima USB priklop in prikazuje tudi: hitrost vožnje, skupne kilometre, kilometre posamezne poti, nivo napolnjenosti baterije, kontrolo luči. Električno kolo EVO ima tudi funkcijo mehkega zagona motorja, t.i. “soft start” – pomoč elektro motorja pri speljevanju.

BEACH FAT je – v nasprotju z večino električnih koles na trgu – izdelan v EU. Zaradi odlične kakovosti  proizvajalec nudi dolge garancijske roke: kar 7 let na okvir, 2 leti na baterijo in mehanske komponente in 1 leto na elektronske komponente.

Okvir je izdelan iz kakovostnega aluminija, zato kolo tehta le 26 kg.

Na voljo je v 4 standardnih barvah: mat črna, srebrna, srebrno-rdeča in vojaško zelena.

Izberete lahko tudi BEACH FAT s 500W motorjem, ki pa je skladno z regulativamidovoljen le vožnji po privatnih količinah. Za informacije / naročilo nas kontaktirajte.

BEACH FAT je zanesljiv spremljevalec na vaših vsakdanjih poteh. Z njim bo pot v službo ali opravkih v mestu prijetna in hitra. Izognili se boste gneči v prometnih konicah, parkirninam, visokim stroškom za gorivo ter na cilj prišli sproščeni.

 BREZPLAČNA DOSTAVA!

 

2.159,00

Informativni izračun obrokov
24 obrokov
x

Max. hitrost

25 km/h

Avtonomija

60 km

Moč motorja

250 W

Velikost koles

26" x 4"

Čas polnjenja

4-6 ur

Dodatne informacije

barva

črna mat, srebrna, srebrno rdeča, vojaško zelena

okvir

aluminij 6061

teža z baterijo

26 kg

pnevmatike

26" X 4"

motor

250 W

baterija

36V, 13Ah, Samsung

čas polnjenja

4-6 ur

doseg

do 60 km

max obremenitev

115 kg

zavore

Tektro hidravlične disk

prestave

Shimano 7