Več zadetkov ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

TELEFON

+386 51 802 678

EMAIL

info@econic.si

Električno kolo Bad Bike “EVO FAT”

Električno kolo z debelimi kolesi EVO FAT predstavlja eleganco, udobje in hkrati moč. Je preprost, očarljiv in tehnološko dovršen. Opremljen je s kakovostnimi komponentami priznanih svetovnih proizvajalcev –  prednjimi in zadnjimi disk zavorami Tektro Auriga, motorjem 8 FUN SWX02 250W, baterijo 36V, 13Ah s Samsung certificiranimi celicami, ki omogoča doseg do 70 km, menjalnikom Shimano s sedmimi prestavami, 26″x4″ kolesi, Nokee displayem, Wellgo pedali in prednjem Suntour vzmetenjem.

Pri vožnji lahko izbirate med petimi nivoji električne pomoči, kar upravljate preko LCD zaslona. LCD zaslon ima USB priklop in prikazuje tudi: hitrost vožnje, skupne kilometre, kilometre posamezne poti, nivo napolnjenosti baterije, kontrolo luči. Električno kolo EVO ima tudi funkcijo mehkega zagona motorja, t.i. “soft start” – pomoč elektro motorja pri speljevanju.

EVO FAT je – v nasprotju z večino električnih koles na trgu – izdelan v EU. Zaradi odlične kakovosti  proizvajalec nudi dolge garancijske roke: kar 7 let na okvir, 2 leti na baterijo in mehanske komponente in 1 leto na elektronske komponente.

Okvir je izdelan iz kakovostnega aluminija, zato kolo tehta le 23 kg.

Na voljo je v 3 standardnih barvah: mat črna, biserno bela in vojaško zelena. Po naročilu in z daljšim rokom dobave, je možna tudi pink ali fluo zelena barva.

Izberete lahko tudi EVO s 500W motorjem, ki pa je skladno z regulativamidovoljen le vožnji po privatnih količinah. Za informacije / naročilo nas kontaktirajte.

EVO FAT je zanesljiv spremljevalec na vaših vsakdanjih poteh. Z njim bo pot v službo ali opravkih v mestu prijetna in hitra. Izognili se boste gneči v prometnih konicah, parkirninam, visokim stroškom za gorivo ter na cilj prišli sproščeni.

 BREZPLAČNA DOSTAVA!

OGLED IN PREIZKUS MOŽEN PRI NAS V LJUBLJANI

2.089,00

Informativni izračun obrokov
24 obrokov
x

Max. hitrost

25 km/h

Avtonomija

70 km

Moč motorja

250 W

Velikost koles

26" x 4"

Čas polnjenja

4-6 ur

Dodatne informacije

barva

črna mat, perla bela

okvir

aluminij 6061

teža z baterijo

23 kg

pnevmatike

26" X 2,3"

motor

250 W

baterija

36V, 13Ah, Samsung

čas polnjenja

4-6 ur

doseg

do 70 km

max obremenitev

115 kg

zavore

Tektro disk

prestave

Shimano 7

dimenzije

185cm x 87cm x 63cm x 110cm