Več zadetkov ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

TELEFON

+386 51 802 678

EMAIL

info@econic.si

Električno kolo VSETT EAGLE

 

VSETT EAGLE je visokozmogljivo ter vsestransko električno kolo priznanega proizvajalca VSETT, ki je znano po svojih inovativnih dizajnih ter najsodobnejši tehnologiji. VSETT EAGLE je rezultat neštetih ur razvoja in raziskav, kaj potrošniki želijo od električnega kolesa.

VSETT EAGLE krasijo agresivne in športne linije v elegantni mat črni barvi skupaj z izjemno učinkovitim hidravličnim vzmetenjem in velikimi pnevmatikami za vse podlage (20×4,0 palcev), zaradi česar je to električno kolo hibridna zver, ki lahko prevaža kolesarja na mestnem kolesarjenju. cestah, ter tudi na brezpotjih.

Električno kolo VSETT EAGLE je impresiven stroj, ki se ponaša z izjemnimi tehničnimi specifikacijami. Z motorjem nazivne moči 750 W lahko doseže največjo hitrost do 40 km/h in ima doseg do 80 km z enim polnjenjem.

VSETT EAGLE napaja baterija 48V 20Ah, ki jo je mogoče popolnoma napolniti v samo 10 urah z 2A polnilnikom ali v samo 4 urah s 5A polnilnikom. Je izredno stabilno električno kolo, s težo približno 42 kg in največjo nosilnostjo 150 kg. Ima sprednje in zadnje hidravlične zavore ter nastavljivo oljno vzmetenje FOX z vzmetjo 362 kg in dušenjem stiskanja 90 N, kar zagotavlja gladko vožnjo po katerem koli terenu.

VSETT EAGLE ima tudi LED žaromete 12V10W in zavorne luči, kar zagotavlja vidljivost in varnost. Opremljen je s širokimi pnevmatikami 20×4,0″, ki nudijo odličen oprijem in stabilnost. Na splošno je VSETT EAGLE zanesljivo in visoko zmogljivo električno kolo za vse, ki zahtevajo najboljše v smislu tehničnih specifikacij in funkcij.

Njegova odstranljiva baterija omogoča enostavno polnjenje in zamenjavo.

Poleg tega zadnje nastavljivo oljno vzmetenje in sprednje nastavljivo zračno vzmetenje zagotavljata gladko vožnjo po vsakem terenu.

Pnevmatike Kenda 20 x 4 fat nudijo boljši oprijem in odlično blaženje udarcev, kar omogoča maksimalno varno vožnjo tudi po najzahtevnejših terenih.

Sedež je ergonomsko oblikovan ter zasnovano za udobje, kar zagotavlja, da lahko voznik uživa v udobni vožnji tudi na dolgih potovanjih. Poleg tega ima VSETT EAGLE 7-stopenjski sistem prestavljanja, ki kolesarju omogoča enostavno prilagajanje različnim terenom in naklonom.

Prostor za shranjevanje s priseskom, ki drži telefon na mestu in ga brezžično polni, kolesarjevi izkušnji doda še več udobja.

VSETT EAGLE ima tri načine vožnje, vključno s sistemom »polni plin« (vrtljiva ročka za gas).

3.699,00

Informativni izračun obrokov
24 obrokov
x

Ni na zalogi

Max. hitrost

40 km/h (25 km/h)

Avtonomija

80 km

Moč motorja

750 W

Velikost koles

20" x 4"

Čas polnjenja

7 ur

Dodatne informacije

barva

črno rumena

teža z baterijo

41,6 kg

pnevmatike

20" X 4"

motor

750 W

baterija

48V, 20Ah

čas polnjenja

7 ur

doseg

do 80 km

max obremenitev

150 kg

vzmetenje

Zadnje: nastavljivo oljno vzmetenje.
Prednje: zračno vzmetenje.