Več zadetkov ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

TELEFON

+386 51 802 678

EMAIL

info@econic.si

električni skiro MINIMOTORS BLUETRAN LIGHTENING 35Ah

BLUETRAN je najnovejša znamka v portfelju MiniMotors. Južnokorejsko podjetje MiniMotors je svetovno znano kot eno najboljših in najbolj zanesljivih proizvajalcev električnih skirojev.

BLUETRAN LIGHTENING je visokozmogljiv, eleganten, ekstremen električni skiro z dvema močnima motorjema in zmogljivo 35Ah LG baterijo. Namenjen je vsem, ki iščejo kompakten, kvaliteten in izredno lep električni skiro, obenem pa želijo močan stroj z izjemnimi pospeški ter dolgimi dosegi z enim polnjenjem baterije.

BLUETRAN LIGHTENING poganjata dva Minimotors BLDC DUAL HUB električna motorja s skupno maksimalno močjo kar 5040W, kar omogoča končno hitrost 90 km/h* (omejeno na 25 km/h).

Močna motorja ter 72 voltna napeljava v kombinacijami z zmogljivo baterijo kapacitete kar 2,5 kWh omogočajo brezskrbno vožnjo v klanec (60%), izjemne pospeške in dolge dosege vse do 150 km.

Za varnost in udobje med vožnjo poskrbijo visokozmogljive ZOOM hidravlične zavore, prednje in zadnje zračno vzmetenje (Quad Spring Air Suspensing), vgrajena vsa svetila vključno s smerniki ter RGB osvetljitvijo, nastavljivo višino stojišča ter po višini nastavljivim krmilom.

Zahvaljujoč nastavljivi višini in zračnemu vzmetenju na obeh kolesih lahko udobje vožnje popolnoma prilagodite svojim potrebam. Široko stojišče pa nudi veliko prostora za noge in boljšo stabilnost tudi na neravnem terenu.

RGB osvetlitev skiroja, ki se jo upravlja preko priloženega daljinskega upravljalnika poskrbi za vidnost ter atraktivni izgled.

Okvir je izdelan iz letalske aluminijeve zlitine 6082-T6, krmilni drog pa iz jekla SCM440.

Profil voznikov za BLUETRAN LIGHTNING : močni vozniki, ki iščejo visokozmogljiv, lep, izjemno udoben in zmogljiv električni skiro namenjen premagovanju velikih razdalj.

 

 

 

Original price was: €2.990,00.Current price is: €1.999,00.

Informativni izračun obrokov
24 obrokov
x

Ni na zalogi

Max. hitrost

90 km/h (25 km/h)

Avtonomija

150 km

Moč motorja

5040W max

Velikost koles

10”

Čas polnjenja

11 ur

Dodatne informacije

Motor

5040 W max

Doseg

do 150 km

Max. hitrost

90 km/h (25 km/h*)

Teža

40 kg

Baterija

35Ah LG

Napetost

72V

Pnevmatike

10”

Čas polnjenja

11 ur

Nosilnost

130 kg

Vhodna napetost

AC 110-240V

Hitrost

3 stopnje

Svetila

Sprednje in zadnje luči, pozicijske luči