Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

TELEFON

+386 40 61 51 60

EMAIL

info@econic.si

HikerBoy URBAN TURBO – 2 X 500W !!!

Vrhunska kakovost

Električni skiro za najzahtevnejše. HikerBoy URBAN TURBO podjetja AlpMars Swiss spada v sam vrh ponudbe električnih skirojev na našem trgu. Izjemni pospeški, ki jih zagotavljata dva ločena motorja, dovršen dizajn, ter po zaslugi dvojnega vzmetenja občutek “lebdenja”med vožnjo.

Varnost in udobje

Električni skiro z edinstveno dvojno močjo je ustvarjen za vrhunske pospeške. Omogoča dinamično, udobno in varno vožnjo tudi ob doseganju visokih hitrosti vse od 40 km/h. Za varno vožnjo z Urban Turbo električnem skirojem poskrbijo široke sprednje in zadnje 10-palčne pnevmatike, kolesi z dvojnim vzmetenjem in dvojnim reganerativnim protiblokirnim zavornim sistemom (eABS).

Zmogljivost

URBAN TURBO dosega hitrosti vse do 40 km/h. Zaradi zmogljive 18Ah litijeve baterije, boste z enim polnjenjem prevozili 40 km. Za reguliranje hitrosti in pospeškov so na voljo 3 načini vožnje: eco, normal in sport, ki jih enostavno upravljate s klikom na LCD nadzorni plošči.
Edinstvena posebnost električnega skiroja URBAN TURBO sta kar dva 500 watna brezkrtačna motorja, nameščena v prednje in zadnje kolo.

Oprema

Multifunkcijska LCD nadzorna plošča, avtomatski vklop žarometov, LED bočna osvetlitev, USB vhod, tempomat, hupa, stikalo za izklop prednjega motorja, po višini nastavljivo zložljivo krmilo, zavorne čeljusti v rdeči barvi, nastavljivo vzmetenje,…

 

 

 

 

.

DOBAVNI ROK: 5 – 10 dni

1.249,00 1.080,00

Max. hitrost

40 km/h

Avtonomija

40 km

Moč motorja

2 X 500 W

Velikost koles

10”, napihljive

Čas polnjenja

8-10 ur

Dodatne informacije

Motor

2 X 500 W

Doseg

40 km

Max. hitrost

40 km/h

Teža

28 kg

Pnevmatike

10 palcev, napihljive

Display

LCD ( eco, normal, sport ), USB vhod

Dimenzije

1160 x 570 x 1210

Dimenzije zložen

1140 x 220 x 470

Čas polnjenja

8-10 ur

Nosilnost

120 kg

Največji naklon

15 stopinj

Nastavitve hitrosti

3 stopnje

Vzmetenje

prednje/zadnje

Zavore

disk prednja/zadnja, ABS

Svetila

LED prednja/zadnja luč

Baterija

48V, 18Ah, litij

Barve

črna

HIKERBOY

Električni skiroji blagovne znamke Hikerboy so produkt švicarskega podjetja AlpMars S.A., s sedežem v Ženevi. Podjetje je specializirano za razvoj, prodajo in distribucijo visoko kakovostnih električnih vozil in opreme.

JOYOR

Podjetje Joyor ima sedež v sončni Barceloni v Španiji. S svojim konceptom nove električne mobilnosti zastopa širok nabor električnih skirojev, ki ustrezajo najrazličnejšim željam in zahtevam uporabnikov.

Košarica Izdelek je bil odstranjen. Povrni
  • V košarici ni izdelkov