Več zadetkov ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

TELEFON

+386 51 802 678

EMAIL

info@econic.si

električni skiro INMOTION RS

Inmotion RS je ekstremen električni skiro, namenjen zelo zahtevnim in izkušenim voznikom. RS (Racing Sport) je eden najzmogljivejših serijskih električnih skirojev na svetu. 8400W maksimalne moči, največja hitrost 110 km/h (privatne površine), pospešek 0-50 km/h v samo 3,5 sek, premagovanje klancev do 90%,…

Inmotion RS (Racing Sport) je odgovor najbolj zahtevnim voznikom, ki iščejo zmogljivost, zanesljivost, dizajn, povezljivost…voznikom, ki se zadovoljijo le z najboljšim.

Električni skiro RS je najboljše kar lahko ponudi Inmotion (vrhunski dizajn, inovacije, kakovost izdelave, pametni inženiring, zmogljivosti). RS je opremljen z dvema motorjema z nazivno močjo 2000 W vsak (4200 W največ vsak), pametnim BMS nameščenim na zmogljivi Samsung bateriji kapacitete kar 2,9 kWh ter zmogljivima krmilnikoma Raptor-P.

Toda pri Inmotion RS ne gre le za tehnologijo, hitrost in zmogljivost. Zasnovan je tudi z mislijo na varnost in udobje. Vgrajene varnostne funkcije vključujejo močne žaromete, smernike, hidravlični zavorni sistem v kombinaciji z električnimi zavorami, odlično porazdelitev teže in številne druge vznemirljive funkcije. Kar zadeva udobje, je vozniku na voljo široko stojišče, opora za noge, veliko “T-Cross” krmilo, hidravlično vzmetenje, XXL osrednji zaslon …

Dvojni motorni sistem, vsak z nazivno močjo 2000 W (največ 4200 W) ter skupno močjo 4000 W (največ 8400 W) omogoča, da Inmotion RS 50 premaguje še tako strme klance in ter vse vrste terena, za kar poskrbijo tudi ultra široke 11 x 3,5-palčne  pnevmatike brez zračnic.

RS je opremljen z baterijo 72 V40 Ah (2880 Wh), ki jo upravlja tehnologija Smart BMS podjetja Inmotion in omogoča doseg z enim polnjenjem do 160 km.

Ko govorimo o bateriji RS, visokokakovostne celice, ki jo sestavljajo, nenehno izenačuje pametni BMS, bodisi med fazami polnjenja ali praznjenja, kar ima za posledico učinkovito uporabo razpoložljive zmogljivosti skupaj z največjo vzdržljivostjo/življenjsko dobo. Ta element je izredno pomemben, saj je baterija komponenta, ki najbolj vpliva na zmogljivost električnega skiroja.

Zelo pomemben vidik pri vožnji je tudi zaviranje: hidravlične kolutne zavore RS delujejo skupaj z dobro umerjeno in progresivno električno zavorno pomočjo ter diski premera 160 mm, kar vozniku zagotovi varno in učinkovito zaviranje.

Inmotion RS je zasnovan tudi z mislijo na priročnost:

  • Prvi sistem za preoblikovanje višine skiroja (oddaljenost od tal) na svetu (lahko prilagodite višino skiroja in tako konfigurirate svoj stil vožnje po svojem okusu in potrebah)
  • Čas polnjenja RS je samo 9 ur (4,5 ure z uporabo dveh polnilnikov).
  • Veliko in široko protizdrsno stojišče za udobje in varnost.
  • Odlična vodoodpornost z oceno IPX6 za skiro in IPX7 za baterijo.

Inmotion RS je brez dvoma eden najboljših električnih skirojev na svetu in je izdelan tako, da prenese vse vrste terena in vremenskih razmer. S certifikatom IPX6 za skiro in IPX7 za baterijo je RS dobro zaščiten pred prahom, vodo in drugimi zunanjimi elementi, ki bi ga lahko potencialno poškodovali. To pomeni, da lahko Inmotion RS uporabljate v vseh vrstah zunanjih pogojev in vse leto.

Inmotion RS je zasnovan z mislijo varnost in udobje, saj se ponaša z izjemno učinkovitim sistemom hidravličnega vzmetenja spredaj in zadaj. Sistem vzmetenja v obliki črke C in njegovo 11-stopenjsko nastavljivo hidravlično blaženje zagotavlja varno, gladko in udobno vožnjo.

Poleg tega ima električni skiro Inmotion RS izredno trden okvir, ki zagotavlja stabilno in varno platformo za voznika. Okvir je zasnovan tako, da prenese obremenitve pri hitri ter tudi off-road vožnji. Poleg tega je opremljen z naprednim zložljivim mehanizmom, ki ne vpliva na trnost okvirja.

Prvi sistem za preoblikovanje na svetu: 4 v 1

InMotion RS se ponaša z revolucionarnim sistemom transformacije, prvim v svetu električnih skirojev:

Štiri izbirne nastavitve višine, ki jih navdihuje vsestranskost terenskih vozil, omogočajo nastavljiv odmik od tal v razponu od 183 mm do 303 mm.

Ta zmožnost skiroju omogoča raznoliko delovanje vzmetenja, popolnoma prilagojeno specifičnemu terenu, po katerem se premikate.

Revolucionarni sistem preoblikovanja omogoča, da se visokozmogljivi RS spremeni iz dirkalnega stroja, podobnega športnemu avtomobilu, v terensko vozilo z impresivnimi zmogljivostmi prečkanja ovir ali pa v udoben mestni električni skiro.

 

Pri InMotion RS je nadzor ključnega pomena. Električni skiro RS nadzira aplikacija, ki omogoča popoln nadzor nad vožnjo in stanjem skiroja.

BREZPLAČNA DOSTAVA: 1-5 del.dni

GARANCIJA: 24 mesecev (baterija 12 mesecev)

 

 

 

.

 

 

 

 

 

Original price was: €4.399,00.Current price is: €3.699,00.

Informativni izračun obrokov
24 obrokov
x

Max. hitrost

110 km/h (25 km/h)

Avtonomija

160 km

Moč motorja

2 x 2000W (max 8400W)

Velikost koles

11”

Čas polnjenja

4,5-9 ur

Dodatne informacije

Motor

2 x 2000W (max 8400W)

Doseg

160 km

Teža

50 kg

Baterija

40Ah

Napetost

72V

Pnevmatike

11"

Čas polnjenja

4,6-9 ur

Nosilnost

150 kg

Vhodna napetost

AC 110-240V

Hitrost

4 stopnje

Svetila

Sprednje in zadnje luči