Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

TELEFON

+386 40 61 51 60

EMAIL

info@econic.si

Vse naše partnerje smo izbrali skrbno in preudarno, s ciljem zagotavljanja širokega nabora visoko kakovostih električnih skirojev in skuterjev, ki jih hkrati odlikuje tudi inovativen in atraktiven design. Sodelujemo s podjetji AlpMars-HikerBoy iz Švice ter Joyor iz Španije. V nasprotju z nekaterimi drugimi proizvajalci električnih skirojev, ki jim električna mobilnost predstavlja le manjši del poslovanja in se večinoma ukvarjajo z drugimi področji (kot npr. telekomunikacije) ter imajo v ponudbi le en ali dva tipa el. skirojev, naši proizvajalci vse svoje znanje, razvoj in inovativnost posvečajo izključno električni mobilnosti, zato so specialisti za to področje in zagotavljajo kakovost na visokem nivoju, poznajo zahteve trga in se nanje odzivajo z inovativnimi rešitvami. Prav zaradi svoje usmerjenost izključno v segment električne mobilnosti, so sposobni ponuditi širok spekter različnih električnih skirojev (ki se razlikujejo po karakteristikah, kot so moč, doseg, hitrost, nosilnost, področje uporabe..) med katerimi bo vsak prav uporabnik zagotovo našel sebi ustreznega. Njihovi izdelki v vsakem pogledu izstopajo – tako po kakovosti in karakteristikah, kot tudi po izjemno atraktivnem dizajnu.

HIKERBOY

Električni skiroji blagovne znamke Hikerboy so produkt švicarskega podjetja AlpMars S.A., s sedežem v Ženevi. Podjetje je specializirano za razvoj, prodajo in distribucijo visoko kakovostnih električnih vozil in opreme.

JOYOR

Podjetje Joyor ima sedež v sončni Barceloni v Španiji. S svojim konceptom nove električne mobilnosti zastopa širok nabor električnih skirojev, ki ustrezajo najrazličnejšim željam in zahtevam uporabnikov.

Košarica Izdelek je bil odstranjen. Povrni
  • V košarici ni izdelkov