Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

TELEFON

+386 51 802 678

EMAIL

info@econic.si

Naša ekipa strokovnjakov za električno mikro mobilnost skrbno in preudarno izbira izključno partnerje, ki zagotavljajo visoko kakovostne in inovativne izdelke, skladne z mednarodnimi regulativami in najvišjimi standardi kakovosti.  Na področju električnih skirojev sodelujemo z evropskimi podjetji AlpMars iz Švice z blagovno znamko HikerBoy ter s podjetjem Joyor iz Španije. Na področju električnih koles pa z italijanskim podjetjem Bad Bike.

V nasprotju z nekaterimi drugimi proizvajalci električnih skirojev in koles, naši partnerji vse svoje znanje, razvoj in inovativnost posvečajo izključno trajnostni mobilnosti, zato so specialisti za to področje in zagotavljajo kakovost na visokem nivoju, vgrajujejo kakovostne komponente, poznajo trende in  zahteve trga in se nanje odzivajo z inovativnimi rešitvami. Prav zaradi svoje usmerjenost izključno v segment električne mobilnosti, lahko zagotovijo širok spekter različnih električnih skirojev in električnih koles (ki se razlikujejo po karakteristikah, kot so moč, doseg, hitrost, nosilnost, področje uporabe..) med katerimi bo vsak prav uporabnik zagotovo našel sebi ustreznega.

 

Joyor

Podjetje Joyor s sedežem v Barceloni, svojim konceptom nove električne mobilnosti zastopa širok nabor električnih skirojev, ki ustrezajo najrazličnejšim željam in zahtevam uporabnikov. Zavezani so zagotavljanju inovativnih električnih skirojev odlične kakovosti. S svojim dizajnom in lastnostmi električnih skirojev sledijo najnovejšim trendom na trgu ter nenehno izboljšujejo in nadgrajujemo obstoječe modele ter razvijajo povsem nove modele, da zadostijo naraščajočim potrebam kupcev.

 

AlpMars

Električni skiroji blagovne znamke Hikerboy so produkt švicarskega podjetja AlpMars S.A., s sedežem v Ženevi. Podjetje je specializirano za razvoj, prodajo in distribucijo visoko kakovostnih električnih vozil in opreme. Blagovna znamka Hikerboy predstavlja nabor močnih električnih skirojev, z dobrim dosegom med katerimi so tudi terenski električni skiroji.  Podjetje AlpMars nenehno stremi k razvoju inovativnih, visoko kakovostnih in okolju prijaznih električnih vozil. Vsi električni skiroji so proizvedeni in testirani v skladu z najvišjimi mednarodnimi standardi kakovosti.

 

Bad Bike je sodobno in dinamično italijansko podjetje, ki že več kot desetletje premika meje na področju električnih koles. Bad Bike je s svojim sloganom »Uživaj v vožnji« v Evropi že uveljavljena blagovna znamka, njihova električna kolesa pa so prepoznavna po atraktivnem dizajnu, kreativnosti, pozornosti do detajlov in predvsem kakovosti izdelave. Bad bike v svoja kolesa vgrajuje le kakovostne komponente priznanih proizvajalcev, prav zaradi tega nudi tudi dolge garancijske roke – vse do 7 let.

 

Električna kolesa Bad Bike, ter električni skiroji Joyor in Hikerboy v vsakem pogledu izstopajo in navdušujejo – tako po kakovosti in karakteristikah, kot tudi po izjemno atraktivnem dizajnu. So odlična izbira vaš in korak naprej, k bolj zeleni, trajnostni mobilnosti.