Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

TELEFON

+386 51 802 678

EMAIL

info@econic.si

O nas

V podjetju Econic d.o.o. spodbujamo k uporabi okolju prijaznih električnih skirojev in električnih koles z željo spreminjati navade ljudi, da bi se premikali hitreje, bolj učinkovito in kar je najbolj pomembno – z manjšimi stroški.

Na našem tržišču je na voljo na desetine različnih vrst električnih skirojev, ki jih lahko razdelimo v tri skupine:

V prvi so el.skiroji z močjo motorja do 250W, tako imenovani “trgovinski skiroji”, ki so namenjeni manj zahtevnim kupcem in predstavljajo bolj pripomoček pri mobilnosti, namenjeni pa so krajšim razdaljam po ravnem terenu. Tovrstnih el.skirojev nimamo v naši ponudbi.

V drugo skupino sodijo el.skiroji z močjo motorja 350W-400W, to so že bolj “resni” el.skiroji, s katerimi je vožnja bolj dinamična, omogočajo premagovanje klancev in neravnin in imajo močnejše baterije in v večini primerov daljši doseg: električni skiroji Joyor modeli F3, F5+, X1, HikerBoy Foxtrot.

Tretja skupina pa predstavlja el.skiroje namenjene zahtevnim uporabnikom in so že pravo prevozno sredstvo. Moči motorjev so tu od 500W naprej, kar poleg impresivnega pospeševanja omogoča tudi pravo cruisanje po mestnih in primestnih površinah ne glede na konfiguracijo terena: električni skiroji Joyor modeli X5S, Y5S, GS9, GS5, G5, Y10, S5, S10-s  ter električni skiroji HikerBoy modeli UrbanTurbo, OffRoad, Foxtrot plus.

Za pomoč pri izbiri ustreznega modela električnega skiroja  preveri na tej povezavi.

 

 

 

Z našimi električnimi skiroji bodo vaši opravki po mestu dobili povsem novo – prijetno in nadvse zabavno – dimenzijo!

ZAKAJ ELEKTRIČNI SKIRO

Prijazen do okolja

Napaja ga okolju prijazna litionska baterija, ki ne povzroča onesnaženja niti toplogrednih plinov in hrupa.

Polnjenje kjerkoli

Polnite ga lahko doma, v pisarni ali najljubši kavarni – ne bo vam več potrebno iskati bencinskih črpalk in stati v vrsti, da bi natočili gorivo.

Enostavno in zabavno

Vožnja z e-skirojem je neprimerno manj naporna od hoje ali vožnje s kolesom. Čutili boste veter v laseh, na cilj pa kljub temu vedno prišli sveži, urejeni in z nasmehom na obrazu.

Prihranek časa in učinkovitost

Le skočite na e-skiro in se odpeljite po opravkih, ne bo vam treba izgubljati časa v prometnih zastojih, z iskanjem parkirnega mesta in vedno boste lahko parkirali prav pred vhodom. 

Energetska učinkovitost

Medtem ko vas bo avto z natočenim 1 eurom goriva odpeljal le nekaj kilometrov, lahko z 1 evrom na e-skiroju prevozite kar nekaj 100 km.