Več zadetkov ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

TELEFON

+386 51 802 678

EMAIL

info@econic.si

ROBOTSKI SESALNIK/POMIVALEC CONGA 3590

Visoko zmogljivi robotski sesalnik z lasersko tehnologijo, ki zaradi ločenih rezervoarjev sesa, pometa, riba in pomiva. Poleg tega ima tudi poseben čopič Jalisco za odstranjevanje najmanjših prašnih delcev ter posebno ščetko za odstranjevanje dlak hišnih ljubljenčkov. Mobilna aplikacija z interaktivnim zemljevidom ter WiFi povezljivost vam omogoča pametno upravljanje ter nadzor sesalnika preko telefona.

APP Control: Aplikacija za pametni telefon z zemljevidom, prek katerega lahko nadzirate sesalnik z izbiro načinov čiščenja, razporejanjem opravil čiščenja, izbiro moči sesanja in čiščenja ali preverjanjem zapisa čiščenja.

BestFriend Care sistem z dvema zamenljivima krtačama, ki preprečujeta zapletanje. Posebna gumijasta krtača za odstranjevanje živalske dlake s težkih mest, kot so preproge in druga krtača iz dveh materialov za vse površine in vrste umazanije.

Robota lahko povežete z glasovnimi pomočniki Alexa in Google Home. Z različnimi glasovnimi ukazi boste tako začeli čiščenje, prenehali s čiščenjem, pošiljali robota nazaj na polnilno bazo ali ga celo lokalizirali s piskom.

Pametna navigacija iTech Laser 360. Robotski sesalnik skenira in preslika prostor s 360-stopinjskim prepoznavanjem. Načrtuje najhitrejšo, najučinkovitejšo, organizirano in pametno čistilno pot vsake sobe v stanovanju.

Interaktivni sistem Virtual Map za shranjevanje zemljevidov čiščenja v pomnilnik sesalnika ter prikaz v aplikaciji na telefonu.

Pred čiščenjem preslika celoten prostor, zapis shrani in poišče najhitrejšo in najučinkovitejšo pot čiščenja. Pametna tehnologija mu omogoča, da natančno ve kje je, kje je že bil in kam mora iti.

Shrani lahko do 50 načrtov čiščenja, zahvaljujoč inovativnemu sistemu Room Plan, tako da izberete določene prostore, ki jih želite očistiti v želenem trenutku oz. blokirate območja, za katera ne želite, da jih sesalnik očisti.

Tehnologija iWater: pametno pomivanje ter popoln nadzor s 3 stopnjami čiščenja, primernimi za različne vrste površin.

Sistem Wash4You : zahvaljujoč svojemu naprednemu elektronskemu nadzornemu sistemu dozira primerno količino vode ter jo enakomerno razporeja skozi krpo.

Sistem Turbo Clean Carpet, zasnovan za učinkovito čiščenje preprog.

Sistem ForceClean: močna turbina, ki poveča sesalno moč do 2300 Pa.

10 načinov čiščenja: samodejno, spiralno, točkovno, pametno območje, omejeno območje, ročno, globinsko čiščenje, čiščenje, rob in doma.

Tehnologija iTech Smart 2.0: pametna navigacija s senzorji bližine. Popolnoma se prilagodi vašemu domu, očisti pod pohištvom, zazna ovire in se izogne ​​padcu po stopnicah.

Nastavek Twin Floor za profesionalno čiščenje vseh vrst površin. Stranski krtači usmerjata umazanijo proti sesalnemu nastavku, tako da robotski sesalnik doseže vsak kot prostora.

Tehnologija Brush Pro: rotacijska glavna krtača za čiščenje preprog, ščetka iz dveh materialov, ščetine iz silikona in gume za odstranjevanje vse vrste umazanij.

Tehnologija OnlySilence za tiho čiščenje <64 dB.

Pro All-TimeTable: programiranje za 24 ur na dan, 7 dni na teden.

Sistem Immortal Battery: ionsko-litijeva baterija, 14,8 V in 3200 mAh, ki zagotavlja do 160 minut avtonomije.

Učinkovit HEPA filter, ki preprečuje izpust alergenov in prahu.

2 rezervoarja velike prostornine: eden za prah in drugi za trde snovi in ​​tekočine.

BREZPLAČNA DOSTAVA!

UGODEN NAKUP NA OBROKE!

DOBAVNI ROK: 3 – 6 del.dni

319,00

Informativni izračun obrokov
24 obrokov
x

Ni na zalogi