Več zadetkov ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

TELEFON

+386 51 802 678

EMAIL

info@econic.si

ROBOTSKI SESALNIK/POMIVALEC CONGA 7090

Umetna inteligenca združena z lasersko tehnologijo. Visoko zmogljivi robotski sesalnik, ki z laserskim kartiranjem prostora in predmetov sesa, pometa, riba in pomiva hkrati. Poleg tega ima tudi posebno krtačo za hišne ljubljenčke.  Mobilna aplikacija ter WiFi povezljivost omogočata pametno upravljanje ter nadzor sesalnika preko telefona. Sesalnik pred začetkom čiščenja preslika vaš celoten dom, ga shrani in najde najhitrejšo in najučinkovitejšo pot čiščenja.

Umetna inteligenca: Robotski sesalnik zahvaljujoč svoji dvojni kameri zazna in prepozna predmete ter temu primerno deluje s prilagajanjem čiščenja.

APP Control: Aplikacija za pametni telefon z zemljevidom, prek katerega lahko nadzirate sesalnik z izbiro načinov čiščenja, razporejanjem opravil čiščenja, izbiro moči sesanja in čiščenja ali preverjanjem zapisa čiščenja.

Robota lahko povežete z glasovnimi pomočniki Alexa in Google Home. Z različnimi glasovnimi ukazi boste tako začeli čiščenje, prenehali s čiščenjem, pošiljali robota nazaj na polnilno bazo ali ga celo lokalizirali s piskom.

BestFriend Care sistem z dvema zamenljivima krtačama, ki preprečujeta zapletanje. Posebna gumijasta krtača za odstranjevanje živalske dlake s težkih mest, kot so preproge in druga krtača iz dveh materialov za vse površine in vrste umazanij.

Tehnologija iWater: pametno pomivanje ter popoln nadzor s 3 stopnjami čiščenja, primernimi za različne vrste površin.

Sistem Wash4You : zahvaljujoč svojemu naprednemu elektronskemu nadzornemu sistemu dozira primerno količino vode ter jo enakomerno razporeja skozi krpo.

Sistem Turbo Clean Carpet, zasnovan za učinkovito čiščenje preprog.

Sistem ForceClean: močna turbina, ki poveča sesalno moč do 10000 Pa.

Ciklonska tehnologija: povečanje sesalne moči in podaljšanje življenjske dobe. 10.000 Pa: najvišja sesalna moč doslej.

Inteligentna navigacija iTech Laser 360. Robot skenira in preslika vaš dom za izvedbo 360-stopinjskega prepoznavanja. Z inovativnim sistemom RoomPlan 3.0, ki omogoča do 100 načrtov čiščenja načrtuje najhitrejšo ter najučinkovitejšo pot za čiščenje vsake sobe posebej.

Interaktivni sistem MultiMap 3.0 za shranjevanje do 10 različnih zemljevidov v pomnilnik robota. Izberete lahko tudi način čiščenja točk, s katerim  pošljete robota na določeno mesto na zemljevidu, kjer želite da ga globinsko očisti, na primer pod posteljo ali mizo.

Tehnologija Total Surface 3.0 za čiščenje celotne površine vašega doma. Ko se robotu izprazni baterija, se samodejno po najhitrejši poti vrne na polnilno postajo, napolni baterijo ter nadaljuje s čiščenjem.

10 izbirnih načinov čiščenja: samodejno, spiralno, točkovno, pametno območje, omejeno območje, ročno, globinsko čiščenje, sesanje, pomivanje in vračanje domov.

Nastavek Twin Floor za profesionalno čiščenje vseh vrst površin. Stranski krtači usmerjata umazanijo proti sesalnemu nastavku, tako da robotski sesalnik doseže vsak kot prostora.

Tehnologija Brush Pro: rotacijska glavna krtača za čiščenje preprog, ščetka iz dveh materialov, ščetine iz silikona in gume za odstranjevanje vse vrste umazanij.

Tehnologija OnlySilence za tiho čiščenje <64 dB.

Pro All-TimeTable: programiranje za 24 ur na dan, 7 dni na teden.

Robotski sesalnik se po zaslugi sistema GPS Home samodejno vrne na polnilno postajo, ko mu zmanjka baterije.

Sistem Immortal Battery: ionsko-litijeva baterija, 14,8 V in 6400 mAh, ki zagotavlja do 240 minut avtonomije.

Učinkovit filter, ki preprečuje izpust alergenov in prahu.

Mešan rezervoar za prah, trde snovi in ​​tekočine.

BREZPLAČNA DOSTAVA!

UGODEN NAKUP NA OBROKE!

DOBAVNI ROK: 3 – 6 del.dni

479,00

Informativni izračun obrokov
24 obrokov
x

Ni na zalogi