Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

TELEFON

+386 40 61 51 60

EMAIL

info@econic.si

Ob nakupu JOYOR električnega skiroja vam podarimo originalno Joyor čelado.

Res je, da smo spletna trgovina, pa vendar ne delujemo čisto tako, ker vam omogočamo:

  • Brezplačne testne vožnje

Poleg vseh dejavnikov: kakovost, cena, dizajn,…je pri odločitvi za nakup najbolj pomembna vozniška izkušnja.

Električne skiroje JOYOR lahko brezplačno preizkusite na sedežu našega podjetja na Nazorjevi ulici 8 v Ljubljani.

V kolikor pa bi se želeli z električnim skirojem pred nakupom res podrobno spoznati, pa nudimo tudi 3-urni ali celodnevni najem, pri čemer se vam cena najema v primeru kasnejšega nakupa, odšteje od kupnine električnega skiroja.

Prosimo da se za testno vožnjo predhodno najavite po telefonu 040 61 51 60 ali na e-mail: info@econic.si

  • Strokovno svetovanje

Zavedamo se, da nakup električnega skiroja ni enostaven nakup. V vsej ponudbi je včasih težko izbrati skiro, ki najbolj ustreza našim željam in potrebam. Na izbiro pravega električnega skiroja vpliva veliko osebnih dejavnikov, ki se razlikujejo od uporabnika do uporabnika – od razdalje na kateri se boste vozili, lastnosti terena, vaše teže do vaših želja po udobju, izgledu električnega skiroja, varnosti in dodatni opremi. Tu smo za vas. Pokličite nas na 040 61 51 60 in svetovali vam bomo pri izbiri električnega skiroja, ki vam bo kar najbolj ustrezal.

HIKERBOY

Električni skiroji blagovne znamke Hikerboy so produkt švicarskega podjetja AlpMars S.A., s sedežem v Ženevi. Podjetje je specializirano za razvoj, prodajo in distribucijo visoko kakovostnih električnih vozil in opreme.

JOYOR

Podjetje Joyor ima sedež v sončni Barceloni v Španiji. S svojim konceptom nove električne mobilnosti zastopa širok nabor električnih skirojev, ki ustrezajo najrazličnejšim željam in zahtevam uporabnikov.

Košarica Izdelek je bil odstranjen. Povrni
  • V košarici ni izdelkov