Več zadetkov ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

TELEFON

+386 51 802 678

EMAIL

info@econic.si

Nasveti za pripravo električnega skiroja na sezono

Apr 20, 2024

Ko se bliža sezona uživanja z električnim skirojem, je pomembno, da svoj skiro pripravite na varno vožnjo. Sledite tem korakom, da bo vaš električni skiro pripravljen na vse izzive, ki jih prinaša nova sezona.

1. Preverite Baterijo: Najprej preverite stanje baterije. Če je baterija prazna, jo napolnite do polne kapacitete. Redno polnjenje baterije je ključno za podaljšanje življenjske dobe baterije.

2. Preverite Pnevmatike: Preverite tlak v pnevmatikah in jih po potrebi napolnite ali zamenjajte. Pravilno napolnjene pnevmatike zagotavljajo boljši oprijem in stabilnost med vožnjo.

3. Preverite Zavore: Zavore so ključnega pomena za varno vožnjo. Preverite, ali zavore delujejo pravilno in po potrebi prilagodite nastavitve.

4. Očistite Skiro: Očistite skiro, da odstranite umazanijo, prah in morebitne ostanke prejšnje sezone. Redno čiščenje ohranja skiro v dobrem stanju in podaljšuje njegovo življenjsko dobo.

5. Preverite Luči in Signalizacijo: Preverite delovanje luči in signalizacije ter jih po potrebi popravite ali zamenjajte. Vidnost je ključnega pomena, zlasti v slabih svetlobnih razmerah.

6. Preverite Splošno Stanje: Preglejte skiro, da ugotovite morebitne poškodbe ali obrabo. Popravite ali zamenjajte dele po potrebi, da bo skiro v optimalnem stanju.

S temi preprostimi koraki bo vaš električni skiro pripravljen na novo sezono vožnje. Ne pozabite vedno nositi ustrezne zaščitne opreme in voziti varno!