Več zadetkov ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

TELEFON

+386 51 802 678

EMAIL

info@econic.si

Zakaj za svoje prevozno sredstvo izbrati električni skiro?

Dec 16, 2019

Na tisoče avtomobilov in motorjev se vsak dan vozi po naših mestih. Onesnažujejo zrak in naše zdravje. V mestih se vsak dan srečujemo z zastoji, iskanjem parkirnega mesta. Za pot, ki bi sicer trajala le 10 minut, lahko porabimo tudi uro in več. Ko končno pridemo na cilj pa iščemo še parkirno mesto in dodatno izgubljamo dragoceni čas ter se spravljamo v stres. To vsekakor ni učinkovit transport po mestu.


Seveda se lahko odločimo tudi za kolo in se z njim odpravimo v službo ali po opravkih v mestu. Izognemo se prometnim zastojem in iskanjem parkirnega mesta, vendar pa bomo s kolesom na cilj prišli vsaj malo utrujeni, preznojeni in vsekakor ne najbolj sveži. In takšni se ne bomo počutili najbolje niti v družbi s prijatelji niti pri nakupovanju. Še manj pa bomo takšni naredili dober vtis v službi ali na poslovnem sestanku. Strinjamo se, da je vožnja s kolesom sicer zdrava, vendar pa ta način transporta ni ravno najbolj primeren za vsakodnevne poti v službo ali opravke v mestu. Vožnja s kolesom je odlična rekreacija in… naj tako tudi ostane!


Imamo srečo, živimo v času, ko se lahko odločimo za odgovorno in okolju prijazno električno mobilnost! Z električnim skirojem se boste po mestu gibali hitro, učinkovito, okolju prijazno, brez napora in še nadvse cenovno ugodno. Na vaš cilj pa boste vedno prišli s stilom – sveži, nasmejani in z vetrom v laseh.

Zakaj torej za svoje prevozno sredstvo izbrati električni skiro?


Prijazen do okolja – Napaja ga okolju prijazna litionska baterija, ki ne povzroča onesnaženja niti toplogrednih plinov in hrupa.


Polnjenje kjerkoli – polnite ga lahko enostavno doma, v pisarni ali najljubši kavarni  ne bo vam več potrebno iskati bencinskih črpalk in stati v vrsti, da bi natočili gorivo.


Enostavno in zabavno – vožnja z e-skirojem je neprimerno manj naporna od hoje ali vožnje s kolesom. Čutili boste veter v laseh, na cilj pa kljub temu vedno prišli sveži, urejeni in z nasmehom na obrazu.


Prihranek časa in učinkovitost – le skočite na el. skiro in se odpeljite po opravkih, ne bo vam treba izgubljati časa v prometnih zastojih, z iskanjem parkirnega mesta in vedno boste lahko parkirali prav pred vhodom ali pa ga zložili in odnesli s seboj v pisarno, trgovino.. kamorkoli?


Energetska učinkovitost – medtem ko vas bo 100 km prevoženih z avtomobilom stalo 10,8 eur, vas bo 100 km prevoženih z električnim skirojem stalo le 0,24 eur!

Z našimi električnimi skiroji bodo vaši opravki po mestu dobili povsem novo – prijetno in nadvse zabavno – dimenzijo!