Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

TELEFON

+386 40 61 51 60

EMAIL

info@econic.si

Hikerboy skiroji

Električni skiroji blagovne znamke Hikerboy so produkt švicarskega podjetja AlpMars S.A., s sedežem v Ženevi. Podjetje je specializirano za razvoj, prodajo in distribucijo visoko kakovostnih električnih vozil in opreme. Pod blagovno znamko Hikerboy spada širok nabor električnih skirojev, howeboardov in ustrezne opreme. V njihovi ponudbi so tudi električni skiroji z izjemnim dosegom, hitrostjo, močjo ter terenski električni skiroji, ki jih še tako razgiban teren ne ustavi. Podjetje AlpMars nenehno stremi k razvoju inovativnih, visoko kakovostnih in okolju prijaznih električnih vozil. Vsa vozila so proizvedena in testirana v skladu z najvišjimi mednarodnimi standardi kakovosti.

HIKERBOY

Električni skiroji blagovne znamke Hikerboy so produkt švicarskega podjetja AlpMars S.A., s sedežem v Ženevi. Podjetje je specializirano za razvoj, prodajo in distribucijo visoko kakovostnih električnih vozil in opreme.

JOYOR

Podjetje Joyor ima sedež v sončni Barceloni v Španiji. S svojim konceptom nove električne mobilnosti zastopa širok nabor električnih skirojev, ki ustrezajo najrazličnejšim željam in zahtevam uporabnikov.

Košarica Izdelek je bil odstranjen. Povrni
  • V košarici ni izdelkov